Botenverhuur Van Vliet

Reserveren

Gezellig een dagje varen, een paar uur of een uurtje, het is allemaal mogelijk bij ons. Er zijn echter wel voorwaarden aan verbonden en die leggen wij graag nog eens duidelijk uit.

Minimumleeftijd
De minimumleeftijd om een gemotoriseerde boot te kunnen huren is 18 jaar, voor al onze boten heeft u geen vaarbewijs nodig, wij werken met een huurcontract en vragen een legitimatiebewijs, dit kan een id. kaart, paspoort of rijbewijs zijn, als borg.

Reserveren
Je kan ook een boot reserveren, echter als je een boot wilt reserveren moet deze wel voor 11.30 uur opgehaald zijn, na 11.30 uur gaan alle boten bij ons in de vrije verhuur en kun je niet reserveren, maar is het gewoon naar ons toe komen en kijken wat er nog beschikbaar is en daar een keuze uit maken. Als er niks meer voorradig is dan gaan wij met een nummersysteem werken en gaat het op volgorde van het intekenen voor de boten die binnen komen, het is dan wel de bedoeling dat de klant even bij ons op het terrein blijft wachten zodat die hoort welk nummer eraan de buurt is als wij die omroepen. Op erg mooie dagen, als de boten allemaal weg zijn en klanten dus op de wachtlijst kunnen voor een boot wordt er vaak gevraagd hoelang het ongeveer duurt voor er weer een boot komt? Dat kunnen wij vaak niet zeggen omdat wij niet in zogenaamde tijdsblokken verhuren.

Waarom werken jullie zo?
Waarom werken wij niet met tijdsblokken? Omdat wij veel boten hebben doen wij dat niet want dit is allemaal onnodig administratief werk en helemaal sluitend is het ook niet te maken want als de klant van het 1 e tijdsblok te laat terugkomt en de klant van het 2e tijdsblok er op de afgesproken tijd al is en staat te wachten, krijgen we natuurlijk irritatie van de wachtende klant, irritatie door ons omdat de 1e klant niet op tijd terug is en kan dat een hoop gezeur geven. In onze optie is de manier waarop wij al ruim 30 jaar werken ook de meest handige, omdat de klant lekker kan gaan varen, er natuurlijk wel voor zorgt dat die uiterlijk om 18.00 uur weer bij ons in de haven is, niet de hele tijd op zijn horloge hoeft te kijken van oh ik moet terug, maar eigenlijk wil ik niet want het is nog zo lekker op het water, want mijn tijdsblok is om. Nee de klant kan ontspannen varen en betaald na afloop pas, dus met andere woorden, wil je eigenlijk een uurtje gaan en dan denk je nou ik wil nog wel een uurtje, hoef je niet te bellen naar ons, maar kan je gewoon lekker blijven varen. De eindtijd is wel altijd 18.00 uur uiterlijk en ga je over die tijd heen dan wordt er fors extra berekend, dit staat allemaal in het huurcontract duidelijk omschreven en daar dient de klant zich uiteraard aan te houden.

Hoe kan ik reserveren?
Reserveren kan bij ons telefonisch of per mail. Er staat geen reserveringsmogelijkheid op de site, bellen is nog altijd het beste. We kunnen dan gelijk kijken wat er nog beschikbaar is op de gewenste dag voor 11.30 uur. Hopelijk geeft dit een duidelijk beeld van hoe wij werken, dat er geen mogelijkheid is om te reserveren van bijvoorbeeld van 14.00 tot 16.00 uur, daar de boten dan in de vrije verhuur zijn. Reserveren alleen kan als de boot/boten om uiterlijk 11.30 is/zijn opgehaald, we bij drukke dagen met een nummersysteem werken, er dan niet precies door ons voorspeld kan worden hoe lang de wachttijd is daar wij niet met tijdsblokken werken, voor een gemotoriseerde boot je minimaal 18 jaar moet zijn, we een legitimatiebewijs als borg vragen, we altijd na afloop afrekenen en we sluiten elke dag om 18.00 uur.

Honden
Het is toegestaan om honden mee te nemen in de boot met uitzondering van de boten die met kussens worden verhuurd.


Tot snel dan maar bij Botenverhuur van Vliet?